Mies leikkautti itsestään Britney Spearsin näköisen 75 000 eurolla – tässä tulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkisuuden valokeilassa elävät näyttelijät ja poptähdet ovat tunnetusti aina vetäneet puoleensa erittäin omistautuneita faneja. Monet ihailevatkin tähtiä matkimiseen asti. Nyt otsikoissa on mies, joka on käyttänyt pienen omaisuuden näyttääkseen poptähti Britney Spearsilta.

26-vuotias transseksuaali Kara Hays on käyttänyt noin 60.000 puntaa eli 75.000 euroa plastiikkakirurgiaan näyttääkseen idoliltaan, Daily Mail -lehti uutisoi. Kody-nimisenä poikana syntynyt Hays oli sukupuolenkorjausleikkauksessa vuonna 2002. Silikonirinnat hankkinut amerikkalainen kertoo saaneensa inspiraation muodonmuutokseensa popin prinsessaksikin kutsutulta Spearsilta. Katso kuvat tästä.

Hays oli omien sanojensa mukaan halunnut näyttää Spearsilta, koska ”kaikki halusivat seurustella hänen kanssaan”. Ohiolainen Hays oli ollut lapsena vakavasti masentunut, ja öääkärit määräsivät itsensä naiseksi kokeneelle pojalle 15-vuotiaana naishormoneja. Hays samastuikin vuosien varrella vahvasti Britney Spearsiin, ja neitokaisen mukaan hän jopa koki vuonna 2007 samanlaisen henkisen romahduksen kuin poplaulajatar. Haysin mukaan häntä luultiin ennen leikkaustaan tytöksi.

– Se oli aivan valtava kohteliaisuus, kun ihmiset sanoivat, että he voivat nähdä minussa Britneya, tosifani kertoo leikkausta edeltäneestä ulkomuodostaan lehdelle.