Nicole Coco Austin näyttävänä nettikuvassaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt Coco on jälleen kuvattu tilanteessa, joka saisi neitokaisen äidin punastelemaan. Kaunotar päätti nimittäin levittää haaransa kunnon venytykseen ja otatti sitten itsestään härskin kuvan, jossa esittelee maailmankuuluja pakaroitaan. Taipuisa Coco on aiemminkin julkaissut itsestään hämmentäviä otoksia, joissa venyttelee muhkeita muotojaan mitä erikoisimmissa asennoissa. Tällä kertaa nainen taipui spagaattiasentoon kahden tuolin päällä.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.