Justin Bieber ja Selena Gomez synttäribileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez joutui viime viikolla kohun keskiöön. Paparazzit ikuistivat hänestä kuvia, joissa popkaunotar kiehnää rannalla Justin Bieberin hyvän ystävän Alfredo Floresin kanssa.

Sittemmin Bieberin fanit syyttivät popkaunotarta muun muuassa pettämisestä, ja pian parin lähipiiri paljastikin julkkisparin eronneen hetkeksi edellisellä viikolla. Nyt suhde näyttää taas kukoistavan, sillä Justin ja Selena kuvattiin eilen juhlistamassa Selenan 20-vuotissynttäreitä Beverly Hillsin Il Cielo -ravintolassa. Synttärisankari oli pukeutunut treffejä varten näyttävään pinkkiin pikkumekkoon.

Selena Gomez sai aikoinaan jopa tappouhkauksia Justin Bieberin fanaattisilta faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Sittemmin suurin kohu on jo laantunut, mutta erohuhut nousevat pintaan tasaisin väliajoin. Gomezin mukaan hän ymmärtää poikaystävänsä faneja, mutta tappouhkaukset olivat hänen mielestään liikaa.

ILMOITUS: Justin Bieberin keikkaliput tästä linkistä!