Shakira sai jättimäisen märän kielisuudelman – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kolumbialainen latinotähti Shakira erosi taannoin Argentiinan entisen presidentin pojasta Antonio De La Ruasta 11 vuoden jälkeen. Alkuvuodesta Shakira poseerasi Midem-tapahtuman punaisella matolla, mutta vetäytyi sittemmin julkisuudesta.

Pari kuukautta sitten Shakira oli raskaushuhujen kohteena, mutta neitokainen ei suostunut myöntämään eikä kiistämään väitteitä. Nyt Shakira on poseerannut Miami Seaquariumissa valtaisan seuralaisen kanssa. Hän sai nimittäin valaalta muhkean ja märän kielisuudelman poskelleen. Kuvan perusteella poptähden väitetystä vauvamasusta ei voida tehdä havaintoja.

Kuva: Splash

Kolumbialaisella laulaja-lauluntekijä Shakiralla on oma hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustanut muun muuassa köyhille lapsille kouluja Kolumbiassa. Tähtiartisti palasi taannoin pitkästä aikaa listoille MM-kisojen tunnuskappaleellaan Waka Waka (This Time For Africa). Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa.