Blockfesteille saapuva Busta Rhymes kuvattiin Italiassa – todellinen lihaskimppu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-kulttuurille omistettu kaupunkifestivaali Blockfest on lähes loppuunmyyty, vaikka sen festarialue on laajentunut huomattavasti. Toinen tapahtuman päätähdistä on amerikkalainen räppäri Busta Rhymes. Nyt mies on jo saapunut Eurooppaan.

Eilen Busta kuvattiin Italiassa, jossa hän ehtii parhaillaan myös hieman lomailla. Lihaksikas supertähti ikuistettiin hihattomassa paidassa palaamassa veneretkeltä, jonka jälkeen hän jatkoi seurueineen matkaansa luksusmersuilla.

Busta Rhymes aloitti uransa vuonna 1990 perustetussa Leaders of the New School -ryhmässä. Ryhmän hajottua hän siirtyi sooloartistiksi ja teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa. Viime vuonna Busta Rhymes liittyi Lil Waynesta ja Drakesta tunnetun Cash Money Recordsin artistirosteriin. Mieheltä onkin jo tiedossa uutta materiaalia. Busta Rhymes on näytellyt useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa ja hänellä on peräti 11 Grammy-ehdokkuutta.