DBTL käynnistyy Turussa – suuria ja näyttäviä kokoonpanoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa tämän viikon keskiviikosta sunnuntaihin järjestettävän DBTL-tapahtuman pääosassa ovat isot kokoonpanot. Upeasointinen Riku Niemi Orchestra esiintyy tapahtumassa kahdesti, solisteina Fintelligens ja Jorma Kääriäinen omilla ohjelmistoillaan.

Elvis-painotteinen Kääriäis-konsertti nähdään Turun Kaupunginteatterissa perjantaina 27. heinäkuuta alkuillasta, Elastinen ja Iso H esiintyvät Pääteltassa loppuillasta. Jukka Poika tuo keskiviikkona 25. heinäkuuta lavalle Sound Explosion Bandin, ja Paleface puolestaan samana päivänä Räjähtävä Nyrkki -kokoonpanonsa.

Miehitys on kohdillaan myös kuoromaailman kummajaisella, Semmareilla. Torstaina 26. heinäkuuta, kun 21-päinen ryhmä esiintyy kaupunginteatterin konsertissa. Down By The Laituri -kaupunkifestivaali järjestetään Turussa 24. – 29. heinäkuuta. Tapahtumassa esiintyvät lisäksi muun muassa Apulanta, Dingo, L.A. Guns (USA), Freeman, 1974 ABBA Tribute Show (GB), Viikate, Elokuu, JätkäJätkät, Danny, Herra Ylppö & Ihmiset, Kauko Röyhkä & Narttu ja Happoradio.