Don Johnson Big Bandiltä uusi levy: ”Keneltä? Mikä bändi?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen yhtye Don Johnson Big Band tekee paluun julkaisemalla uuden levynsä ensi syksynä. Yhtyeen viides albumi Fiesta ilmestyy Live Nationin uunituoreen levymerkin kautta 28. syyskuuta. Ensimmäinen singlelohkaisu Living The Life julkaistaan 13. elokuuta.

– Uuden albumin tekeminen on ollut yhtä juhlaa! Masterointiin on aikaa pari viikkoa, ja merkittävä osa levyn biiseistä on jo puoliksi valmiina. Viime viikonloppuna ääniteltiin lauluja mm. Pori Jazzissa Kirjurinluoto Areenan bäkkärillä, laulaja Tommy Lindgren raportoi.

Tuleva albumi on herättänyt laajalti kiinnostusta suomalaisessa musiikkikentässä ja ulkomaisten supertähtien keskuudessa.

Platina- ja kultalevyillä sekä Emma-palkinnoilla kuorrutettu bändi nousi julkisuuteen vuonna 2000 julkaistulla omakustanteella Support de Microphones, joka kasvoi parissa vuodessa kulttiklassikoksi ja Suomen myydyimmäksi omakustanteeksi.

2003 julkaistun Breaking Daylight -albumin ensimmäinen single One MC, One Delay takasi lopullisen läpimurron. Viimeisin Records Are Forever -pitkäsoitto julkaistiin vuonna 2009. Yhtyeen keulakuva Tommy Lindgren on viime aikoina tykitellyt myös GG Caravanin solistina.

Don Johnson Big Band nähdään keikoilla:

28.09. Helsinki, Tavastia Klubi
04.10. Turku, Apollo Live Club
13.10. Jyväskylä, Lutakko
18.10. Tampere, Pakkahuone / Lost in Music
19.10. Vantaa, Tulisuudelma
26.10. Mikkeli, Bar ’N’ Night Vaakuna
27.10. Helsinki, Virgin Oil Co.
01.11. Turku, M/S Isabella
03.11. Salmentaka, Sappeen hiihtokeskus
08.11. Kuopio, Henry´s Pub
09.11. Joensuu, Sokos Hotel Kimmel / Night
16.11. Pori, Bar Kino
24.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
28.11. Espoo, Sellosali
30.11. Porvoo, Amarillo
01.12. Alavus, Liesu Hotelli Alavus
07.12. Jämsä, Himos Areena
14.12. Tampere, YO-talo
15.12. Helsinki, Tavastia Klubi

Uusimmat