Harrison Ford yllätti paparazzit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Harrison Ford avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Calista Flockhartin kanssa vuonna 2010. Indiana Jones -elokuvien tähti ja Ally McBeal -televisiosarjan tähti ovat seurustelleet Hollywoodin mittapuussa erittäin pitkään ja heillä on yhteinen adoptoitu lapsi.

Molemmat tähdet ovat pitäneet viime vuosina matalaa profiilia julkisuudessa, mutta nyt Harrison Ford ja hänen vaimonsa Calista Flockhart on kuvattu lentokentällä. Silminnäkijä onnistui ikuistamaan Fordin uuden tyylin, sillä supertähti oli ajanut hiuksensa mahdollisesti tulevaa elokuvaroolia varten.

Taannoin Harrison Ford kertoi, ettei ymmärtänyt Cowboys & Aliens -elokuvansa käsikirjoituksen ideaa. Ford kertoi olleen ymmällään alettuaan lukemaan käsikirjoitusta, mutta kiinnostuneen siitä vasta myöhemmässä lukuvaiheessa. Vuonna 2006 Forbes-talouslehden tutkimuksen mukaan Harrison Ford oli maailman rikkain näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten Indiana Jones -elokuvien päätähtenä.