Hämmästyttävä väite: Koira synnytti kissanpennun? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla liikkuu aika ajoin väitteitä siitä, että eläimet ovat synnyttäneet poikasia, jotka eivät ole niiden kanssa samaa lajia. Sen ei pitäisi olla biologisesti mahdollista, mutta yhä edelleen vastaavia väitteitä tulee julkisuuteen.

Kuva: The Korea Herald

Tällä kertaa eteläkorealainen 63-vuotias mies väittää, että hänen koiransa synnytti neljän koiranpennun mukana myös yhden kissanpennun. Etelä-Jeollan provinssissa asuva mies ei ollut uskoa silmiään nähdessään koiranpentujen joukossa yksilön, joka muistuttu kissaa.

– Se oli uskomatonta. Ihmiset ympäri kaupunkia tulivat katsomaan sitä kuultuaan uutisen, mies kertoi The Korea Herald -lehdelle.

Chonnamin yliopiston eläinlääketieteen professori Son Chang-ho totesi asiasta uutisoineelle The Korea Herald -lehdelle, että teoriassa koira ei voi synnyttää kissaa. Sen sijaan koiranpentu voi hänen mukaansa joskus näyttää erehdyttävästi kissanpennulta.