Lindsay Lohanin sukulaiset ”ottivat juoksusafkat” – 2 000 euron lasku maksamatta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkkistähti Lindsay Lohan kiinnitettiin taannoin huippurooliin näyttelemään edesmennyttä Elizabeth Tayloria Liz & Dick -elokuvaan. Lindsay nähdään pian myös The Canyons -leffassa pornotähti James Deanin kanssa. Nyt kaunottaren sukulaiset ovat ongelmissa ravintolalaskun takia.

Lindsay Lohanin äiti Dina ja veli Paul Anthony Sullivan jättivät nimittäin raporttien mukaan 2.500 dollarin, eli yli 2.000 euron ravintolalaskun maksamatta, New York Post uutisoi. Dina ja Paul olivat saaneet lahjana liput hyväntekeväisyysillalliselle. Kaksikko oli saanut alunperin neljä ilmaislippua maksulliseen tapahtumaan, mutta äiti ja poika olivatkin ilmestyneet paikalle kahdeksan tuttavan kera.

Näistä ylimääräisistä illallisvieraista kaksikkoa oli sitten luonnollisesti yritetty laskuttaa. Paulin ja Dinan tyrmistyttyä heille yllätyksenä tulleesta laskusta tapahtuman järjestäjät olivat alentaneet summan 1.100 dollariin, eli noin 900 euroon. Tämäkään ei kelvannut kaksikolle, vaan he poistuivat tapahtumasta maksamatta. Paul on sittemmin kertonut lähettävänsä tippiä tapahtuman järjestäjille, mutta laskua Lindsayn veli ei ole tarjoutunut maksamaan.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvauralle Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.