Cocon intiimit paikat nauhan peitossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt Coco on otattanut itsestään valokuvia, jotka aiheuttanevat kurvittaren miesfaneille sydämentykytyksiä. Neitokainen nähdään nimittäin uusimmissa otoksissa ilman rihman kiertämää suihkukopissa. Märkä kaunotar on verhonnut strategisimmat paikkansa pelkällä poliisin eristysnauhalla. Nauha ei luonnollisestikaan paljon realitytähden muotoja peittele. Katso kuvat täältä.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.