Nicole Trunfio paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vielä hieman vähemmän tunnettu australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi maailman mallimarkkinoilla. Näyttelemistä opiskeleva kaunotar on nyt bongattu komean miesnäyttelijän seurassa.

Viime vuonna Nicole nähtiin valkokankaalla vilauttamassa rintaansa Eytan Rockawayn ohjaamassa My First Time -elokuvassa. Viime päivinä hänet on kuvattu pariinkin otteeseen lomailemassa Miami Beachilla. Neitokainen asuu luksushotellissa yhdessä ystäviensä kanssa, ja nyt hänet kuvattiin pulikoimassa meressä kirkaanvärisissä bikineissä.

25-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotitalojen mallina. Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina.