Ashley Greene upeissa mallikuvissa – liian laiha vai ei?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt.

Viihdemaailma on ollut viime aikoina huolissaan Greenen kuihtuvien muotojen takia. Nyt 25-vuotias neitokainen poseeraa Nylon-lehden kuvissa seksikkäänä. Anorektisenakin pidetty kaunotar onnistuu näyttämään hauraan sensuellilta lehtikuvissa, joissa tulevat erityisesti esille hänen hoikat jalkansa. Otoksissa tähti näyttää huomattavan solakalta, mutta voiko vielä puhua liiasta laihtumisesta? Lisää kuvia löytyy tästä.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden haastattelussa Ashley kertoi haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 25-vuotiasta aikuista naista.