Avril Lavignen kuvat hämmentävät – tyttörakkautta ilmassa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on nähty viime aikoina useasti julkkisjuhlissa. Laulaja joutui taannoin myös rajun baaritappelun keskelle silloisen poikaystävänsä Brody Jennerin kanssa. Avril sai muun muuassa nyrkistä kasvoihin ja hänen hiuksiaan revittiin irti.

27-vuotias Avril Lavigne on nyt ikuistettu paparazzikuviin, jotka ovat osaltaan vahvistaneet lesbohuhuja rock-kaunottaren ympärillä. Laulajatar vietti isorintaisen ystävättärensä kanssa lomaa Meksikossa. Rantalomalla kaverukset nähtiin useaan otteeseen halailemassa hempeästi. Pari myös kosketteli toisiaan hellästi.

Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Taannoin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.