Shokkipaljastus: Kristen Stewart petti Robert Pattinsonia – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti taannoin faninsa aloittamalla suhteen vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa. Pariskunta onkin eräs Hollywoodin seuratuimmista rakastavaisista.

Nyt vampyyriparin suhteen raportoidaan olevan kriisitilanteessa, sillä Kristen Stewartin kerrotaan pettäneen miljoonien naisten suosikkikomistusta, Robert Pattinsonia. Lähteiden mukaan näyttelijätär rakastui Lumikki ja metsästäjä -elokuvan kuvausten aikana elokuvan ohjaajaan Rupert Sandersiin. 41-vuotias Sanders on huomattavasti 22-vuotiasta neitokaista vanhempi, mutta se ei ole estänyt paria tuntemasta viehtymystä toisiinsa.

Tiistaina Us Weekly -lehti sai käsiinsä raskauttavia valokuvia, joissa pari nähdään toistensa käsivarsilla. Paljastus järkyttänee Twilight-pariskunnan miljoonia faneja, jotka ovat nauttineet ”Edvardin ja Bellan” rakkaustarinasta ensimmäisestä Twilight-elokuvasta lähtien. Tilanne herättänee myös paheksuntaa, sillä Sandersin tiedetään olevan naimisissa brittiläisen mallin Liberty Rossin kanssa.

– Kristen on aivan murtunut. Se oli hetken hairahdus ja täydellinen virhearviointi. Hänellä ei ollut suhdetta Rupertin kanssa. Tuon ohikiitävän hetken ei olisi koskaan kuulunut tapahtua, hän ei halunnut satuttaa ketään, kertoo lähde Us Weekly -lehdelle.

Eilen Kristen Stewart pyysi tekoaan julkisesti anteeksi ja julisti rakastavansa Pattinsonia. Vasta nyt saatiin ensimmäisen kerran kuulla varsinainen rakkaudentunnustus, sillä pariskunta on pitänyt yksityiselämänsä visusti omanaan.

Äskettäin Robert Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.