Nainen, näin selviät kahden miehen loukusta

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Sinkkunaiselle saattaa joskus tulla deittailun kiihdytyskaistalla yllättäviä tilanteita eteen. Joskus neitokainen joutuu niin sanotusti kahden miehen loukkuun, kun parikin salskeaa nuorukaista osoittaa hänelle kiinnostustaan.

Nyt Cosmopolitan-lehti paljastaa miten kaunotar selviää kiperästä tilanteesta kunnialla läpi. Monesti suhteen alussa tilanne on kartoittamattomalla maaperällä, jolloin suhteen jatkoa ei ole määritelty tarkasti.

Usein mies ilmaisee jossain suhteen vaiheessa haluavansa sitoutua. Ennen vakavaa keskustelua neito voikin huoleti tapailla useampia komistuksia ja ottaa ilon irti sinkkuudestaan.

Itsenäisellä ihmisellä on oikeus kulkea omia teitään ilman tilintekovelvollisuutta. Naisen ei tarvitsekaan kertoa kaikista tekemisistään deittikumppaneilleen. Oman tilan pitäminen helpottaa rajoja myös suhteen myöhemmässä vaiheessa, kun kaunotar päättääkin sitoutua yhteen mieheen.

Sosiaalinen media tarjoaa erilaisia kanavia tavata uusia ihmisiä, mutta se voi myös paljastaa käyttäjästään liikaa. Deittailun kohteena olevat urokset eivät välttämättä halua tietää toisistaan. Naisen onkin hyvä jättää kuumat viestittelyt mieluiten kahdenkeskisiin hetkiin tai matkapuhelimen varaan.

Kahden miehen deittailu vaatii jonkin verran salaperäisyyttä, mutta sinkkunaisen ei kannata kuitenkaan alentua valehtelemaan. Niin ikään toisella uroksella kerskaileminen saattaa aiheuttaa pahoinvointia deittikomistuksille. Kaunottaren onkin hyvä yrittää löytää jonkinlainen kultainen keskitie totaalisen paljastuksen ja valehtelun välimaastosta. Pääasia lienee, ettei omilla toimillaan tule satuttaneeksi ketään.