Ex-lapsitähti erosi – heti rohkea tissikuva nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Alexa Vega on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden esiintyä jo monissa elokuvissa. 23-vuotias kaunotar herätti taannoin kohua avioitumalla itseään huomattavasti vanhemman, 36-vuotiaan Sean Covelin kanssa.

Neitokainen erosi miehestään aivan äskettäin, ja julkaisi nyt itsestään imartelevan Twitter-otoksen. Alexa Vega poseeraa kuvassa tummassa silmämeikissä ja anteliaassa bikiniyläosassa. Sinkkukaunotar näyttääkin seksikkäässä kuvassa huomattavasti ikäistään kypsemmältä. Kyse on hänen uusimman Machete Kills -elokuvan roolihahmon tyylistä.

Kuva: Twitter

Alexa Vega on monelle suomalaiselle tuntemattomampi julkkis, mutta kaunotar nähdään silloin tällöin punaisella matolla ja julkkisjuhlissa. Hän on tullut suurelle yleisölle tunnetuksi Spy Kids -trilogiasta. Neitokainen on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Sleepover ja From Prada to Nada.

Kuva: Twitter