Christian Bale yllätti Batman-ampumisen uhrin sairaalassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viime viikonlopun ja alkaneen viikon ykkösuutinen maailmalla on ollut Batman-elokuvan ensi-illassa Yhdysvalloissa sattunut traaginen ampumatapaus, jossa 12 ihmistä menehtyi ja lähes kuusikymmentä loukkaantui miehen avattua tulen kohti yleisöä elokuvateatterissa.

Nyt Yön ritarin paluu -elokuvan tähti Christian Bale on yllättänyt Aurorassa, sillä hän saapui itse paikan päälle esittämään osanottonsa. KDVR-uutissivuston mukaan tähti vieraili yllättäen ampumisessa loukkaantuneiden uhrien luona paikallisessa sairaalassa. Batman-ampumisen uhri Carey Rottman kertoikin menestysnäyttelijän yllätysvierailusta Facebookissa kuvien kera.

Kuva: Facebook

– Wow!! Kiitos niin paljon vierailustasi Christian!! Miten upea tyyppi! Olen yhä shokissa! Rottman hehkuttaa tähteä Facebookissa.

Sairaalavierailun jälkeen Bale oli vielä vaimonsa Sibi Blazicin kanssa vieraillut ampumisessa menehtyneille 12 ihmiselle kootulla muistomerkillä. Valkoisista risteistä ja muistoesineistä kootulla pyhätöllä Batman-näyttelijän kerrotaan hiljentyneen rauhassa uhrien muistoksi. Paikalla olleet surijat kertoivat myös osallistuneensa rukouspiiriin näyttelijän ja tämän vaimon kanssa.

Kuva: Facebook

Coloradon Aurorassa tapahtuneen ammuskelun johdosta kaikki Batman-elokuvan promoamistilaisuudet on peruttu. Elokuvan takana oleva Warner Bros. Pictures -elokuvastudio on myös karsinut elokuvan mainontaa ja poistanut Yön ritarin paluun mainoksista kaikkein väkivaltaisempia kohtia. Elokuvastudion kerrotaan myös lahjoittavan ”huomattavan” summan rahaa ampumisen uhreille. Hirmuteosta epäiltyä James Holmesia vastaan tullaan nostamaan syytteet ensi viikolla.