Ohhoh, tavaratalo avasi jo joulukauden – myös joulupukki paikalla! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulupukki tulee tunnetusti Suomen Korvatunturilta, mutta vaikka pukki lähteekin jakamaan lahjojaan täkäläisistä maisemista, ei joulukautta aloiteta Suomessa silti ensimmäisenä. Nyt maailmankuulu englantilainen tavaratalo Harrods on ottanut asiassa todellisen varaslähdön.

Lontoon keskustassa sijaitseva maineikas tavaratalo avasi nimittäin oman joulukautensa jo eilen 26. heinäkuuta, joka lienee jonkin sortin ennätys alallaan.

Samalla tavaratalo avasi kokonaisen oman Christmas World -joulumaansa, ja avajaisissa oli tietenkin mukana myös itse Joulupukki. Monet suomalaiset ärsyyntyvät jo siitä, että joululaulut raikaavat kaupoissa marraskuussa, mutta mitähän britit mahtavat miettiä heinäkuussa kaupassa soivista joulun sulosävelistä.