Tulisa Contostavlos ei saa pissata rauhassa – fanit häiritsevät vessahetkiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita, joista tunnetuimpia ovat Price Tag ja Domino. Musiikkiura laajeni taannoin myös televisioon Britannian The Voice -ohjelman tuomaristossa. Nyt neitokainen on kertonut faniensa ikävistä taipumuksista, jotka häiritsevät häntä.

Poppari nimittäin paljasti, että ihailijat seuraavat häntä vessaan asti. Jessie J kertoi hämmentyvänsä julkisissa käymälöissä, kun ihmiset jäävät kuuntelemaan pöntöllä istuvan laulajan toimintoja. Neitokainen haluaisikin tehdä tarpeensa rauhassa kuten normaali ihminen.

– He katselevat ja kuuntelevat minua, eikä se auta minua rentoutumaan. Niin tapahtuu joka kerta, kun käyn vessassa. Se pilaa kaiken, se on niin noloa, kertoo Jessie J Daily Star -lehdelle.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, paljasti taannoin olevansa biseksuaali. Poptähti on myös kertonut olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Päihteettömänä elävä kaunotar on kertonut perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa. Äskettäin Jessie J lähetteli flirttailevia viestejä Twitterissä N-Dubz-yhtyeen Tulisa Contostavlosille.