Kendall Jenner upeassa pikkumekossa – uusi trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Viime aikoina myös Kardashianin realityperheen kuopukset Kylie ja Kendall Jenner ovat viihtyneet aikaisempaa enemmän julkisuuden valokeilassa.

Parhaillaan Beverly Centerin mainoksessakin poseeraava 16-vuotias Kendall Jenner on nyt kuvattu shoppailemassa 14-vuotiaan pikkusiskonsa Kylie Jennerin kanssa Calabasissa. Häikäisevän kirkkaanväriseen pikkumekkoon sonnustautunut nuori kaunotar erottui joukosta hyvin myös muutenkin kuin pituutensa ansiosta. Samalla hän pääsi poseeraamaan myös fanien yhteiskuvassa.

Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt muun muuassa Sherri Hill -merkin mainosmallina. Teinitähti on myös catwalk-malli. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.