Kuin kaksi marjaa: Anni Uusivirta ja brittitähti Joss Stone – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen 24-vuotias soul-tähti Joss Stone aiheutti taannoin kohua varsin vapaamielisillä lausunnoillaan ja poseeraamalla alastomana PETA-järjestön kampanjassa. Nyt hänet on kuvattu saapumassa ITV-televisiokanavan studioille Lontoossa.

Tuoreista paparazzikuvista voidaan huomata, että This Morning -ohjelmaan saapumassa ollut Joss Stone ja suomalainen julkkiskaunotar Anni Uusivirta ovat hämmentävän samannäköisiä.

Joss Stone paljasti taannoin käyttävänsä kannabista säännöllisesti ja totesi sen olevan vaarattomampaa kuin alkoholi. Sen jälkeen Stone suututti levypomot puolustamalla musiikin ilmaisjakelua ja piratismia.

– Bisnes on ainoa osa musiikkia, josta minä en pidä. Jos musiikki jaettaisiin ilmaiseksi, ei se enää olisi bisnestä. Olisi vain musiikkia. Siksi minä pidän siitä että musiikkia pitäisi jakaa, Joss Stone kertoi espanjalaiselle televisiokanavalle.

Joss Stone teki läpimurtonsa vuonna 2003 albumillaan The Soul Sessions. 16-vuotiaan teinitytön, oikealta nimeltään Jocelyn Eve Stoker, tulkintoja ja lauluja ylistettiin tuolloin laajasti. Doverista kotoisin oleva Stone nähtiin jo 14-vuotiaana laulamassa BBC:n televisio-ohjelmassa Star for a Night. Ohjelman ansiosta kykyjenmetsästäjät kuitenkin löysivät hänet, ja ensimmäisen sopimuksensa Joss Stone allekirjoitti BMG:n kanssa viidentoista ikäisenä vuonna 2002.