Huippusuositun saippuasarjan tähti kuoli – menehtyi kotonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Coronation Street -televisiosarjan tähti Geoffrey Hughes on kuollut syöpään 68-vuotiaana. Hänen agenttinsa vahvisti, että Hughes menehtyi viime yönä rauhallisesti kotona nukkuessaan.

Geoffrey Hughes sairastui taannoin eturauhasen syöpään, joka osoittautui lopulta kohtalokkaaksi. Pitkä taistelu syöpää vastaan päättyi tappioon lopulta viime yönä. Taannoin näyttelijä luuli jo selättäneensä syövän, mutta toisin kävi. Hughes kiidätettiin sairaalaan vuonna 2010, kun hän menetti yllättäen tajuntansa Isle of Wightillä sijainneessa kodissaan, Evening Standard kertoo.

Geoffrey Hughes nousi Britanniassa jättisuosioon 1970-luvulla suosittujen televisiorooliensa myötä. Hänen uransa alkoi kuitenkin jo 1960-luvulla Curry and Chips -televisiosarjassa ja vuosikymmenien aikana hänet nähtiin lukuisissa muissakin sarjoissa. Hughes teki viimeiseksi jääneen roolityönsä Skins-sarjassa vuonna 2009. Monet Coronation Street -sarjan tähdet ovat tänään esittäneet julkisen osanottonsa rakastetun tähden poismenon johdosta.