Onko tämä tosiaan Gwen Stefani? Seksikäs puuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Gwen Stefani piti pitkään taukoa musiikkiuraltaan, mutta äskettäin hän vahvisti tekevänsä paluun ex-yhtyeensä No Doubtin kanssa. 42-vuotias poptähti työskentelee nykyisin myös muotisuunnittelijana ja kertoi, ettei äitiys ja musiikkiura sovi yhteen.

Nyt neitokainen on saanut huomata olevansa väärässä, sillä No Doubt -yhtye on tehnyt näyttävän paluun. Samalla myös Gwen on päässyt meikkaamaan itsensä rooliasuunsa ensimmäisen kerran vuosiin.

Laulaja-muotisuunnittelijan mukaan hänen lapsensa tulevat aina kaikkien asioiden edelle. Poptähti haluaakin viettää mahdollisimman paljon aikaa poikiensa kanssa. Hän ei nimittäin halua katua myöhemmässä elämässä sitä, ettei hän viettänyt tarpeeksi aikaa poikiensa kanssa heidän nuoruusvuosinaan.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Gwen Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. No Doubt kasattiin muutama vuosi sitten jälleen yhteen ja poptähti on ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa soolouransa sijaan bändiin. Tähti lanseerasi L.A.M.B-vaatemallistonsa vuonna 2003 ja se on ollut menestys. Muun muuassa näyttelijättäret Teri Hatcher ja Nicole Kidman pukeutuvat Stefanin suunnittelemiin vaatteisiin.