Katy Perry on yhä todellinen bikinikissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa avioeronsa, dokumenttielokuvansa ja uuden musiikkinsa merkeissä. Laulajattaren huhuttiin vastikään suunnittelevan pitkää taukoa musiikkiuraltaan sydänsurujensa takia. Neitokainen esiintyi viime toukokuussa Intiassa.

27-vuotias poppari ikuistettiin juuri kesäisiin otoksiin Miamissa, jossa laulajatar oli viettämässä lomaa. Katy Perry nautiskeli auringonotosta hotellinsa uima-altaalla tyylikkäissä mustissa bikineissä, ja herätti luonnollisesti paparazzien huomion. Otokset paljastavat neidon bikinikropan, joka jättää monet muut kaunottaret varjoonsa.

Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.