Onko tässä vuoden oudoin rikollinen? Etsitään bussin penkin syömisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikollisten harvoin häikäistessä älyllisillä lahjoillaan ovat myös heidän suorittamansa rikokset usein sieltä tyhmemmästä päästä. Nyt jahdataan erästä brittirikollista, joka saattaa hyvinkin olla syyllistynyt vuoden kummastuttavimpaan rikokseen – nimittäin bussin penkin syömiseen.

Devonin poliisi yrittää parhaillaan metsästää penkkiä syönyttä miestä, jonka rikollinen toiminta oli tallentunut bussin valvontakameraan, Daily Mail -lehti kertoo. Tummahiuksinen mies oli ollut paikallisbussin kyydissä 20 minuuttia ennen kuin nälkä iski. Sitten mies olikin vain ryhtynyt nakertamaan penkkiä, jolla hän istui.

Eriskummallisen ruokailuhetken myötä mies sai aikaan 200 punnan, eli noin 250 euron vahingot. Bussimatkustaja oli myös repinyt penkin nahkaosaa kädellään, siten suurentaen nakertamaansa reikää entisestään. Vaikka nälkä iskikin, ei miehen tarvinnut taittaa matkaansa janoisena, sillä hän kulautti penkin palat alas mukana tuomallaan limonadilla. Poliisi on nyt pyytänyt toukokuussa sattuneen välikohtauksen selvittelyyn yleisön apua, sillä miestä ei ole vielä saatu kiiinni.