Tommy Lee uikkareissa – mitkä tatuoinnit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen rocktähti Tommy Lee tunnetaan parhaiten Mötley Crüe -yhtyeensä keulahahmona, mutta yhtä lailla myös värikkäästä siviilielämästään ja naisseikkailuistaan. Kohuotsikoissa miestä ei ole kuitenkaan nähty aikoihin.

Parhaillaan Tommy Lee on viettämässä varmasti hyvin ansaittua kesälomaa aurinkoisissa tunnelmissa. Hänet nimittäin kuvattiin eilen Floridassa yhdessä pitkäaikaisen tyttöystävänsä Sofia Toufan kanssa. Pariskunta nautti vesileikeistä ja samalla Tommy Leen muhkeat tatuoinnit tallennettiin kuviin.

49-vuotias kreikkalais-amerikkalainen Tommy Lee, oikealta nimeltään Thomas Lee Bass, on menestyksekkään Mötley Crüe -yhtyeen perustaja, keulahahmo ja rumpali. Suosikkiyhtyeen lisäksi Tommy Lee on tehnyt soolouraa ja perustanut yhtyeen Methods of Mayhem. Rocktähti on ollut naimisissa kolme kertaa. Puolisoina ovat olleet Elaine Bergen, Heather Locklear ja Pamela Anderson.