Simon Cowell ökyili: X Factor -kilpailijoiden majoitukseen 500 000 dollaria

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin kasvattaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

52-vuotiaalle komistukselle ei siis ole ongelma kaivaa kuvettaan silloin tällöin, kun on kyse hyvästä asiasta. Nyt Cowell on hemmotellut X Factor -ohjelman 160 kilpailijaa luksustason majoituksella. Mies nimittäin kustansi heille 500.000 dollarin eli lähes 430.000 euron arvoisen asumisen Mondrian Miami South Beatch -hotellilla.

Viihdemoguli halusi palkita alkukarsinnoista läpipäässeitä kilpailijoita näiden sitkeydestä, joten tarjosi heille tavallisen asumisen sijaan maistiaisen hulppeasta elämästä. Huippurikas mies lupasi kustantaa myös kilpailijoiden ruokailut koe-esiintymisten aikana.

Simon Cowell tunnetaan seurustelusuhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.