Jodie Marshista tuli silikoneilla varustettu lihaskimppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Viime päivinä Jodie Marsh on ikuistettu Karibian aurinkorannoilla lomanviettopuuhissa. Nyt loma on jatkunut treenauksen merkeissä, sillä julkkistähti on kuvattu kuntoilemassa ystävänsä kanssa rannalla. Jodie oli verhonnut silikonimuotonsa brittihenkisiin bikineihin.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.