Katy Perry käänsi miesten katseet bikineissä – eikä ihme!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja viime aikoina hän onkin keskittynyt avioeron ja musiikin sijaan oman dokumenttielokuvansa markkinoimiseen. Suunnitelmissa on samalla myös tätäkin pidempi tauko musiikkiuraan.

27-vuotias poppari on nyt ehtinyt hieman myös lomailla, sillä hänet on ikuistettu pariinkin otteeseen lomatunnelmissa Miamissa. Bikineihin sonnustautunut popkaunotar esitteli tällä kertaa upeaa vartaloaan mustiin bikineihin, helmikoruun ja hattuun verhottuna.

Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.