Kelly Monaco vesileikeistä täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -realitykisasta ja monista muista yhteyksistä tunnettu tanssija Kelly Monaco on viime aikoina viettänyt hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista. Tumma kaunotar nähdään nyt kuitenkin tuoreissa bikinikuvissa.

Nyt Kelly Monaco on ikuistettu nauttimassa vapaapäivästään vauhdikkaissa merkeissä rannalla Malibussa yhdessä kollegojensa Cheryl Burken ja Kim Johnsonin kanssa. Kuvien perusteella Monaco nautti vesileikeistä täysin rinnoin.

31-vuotias Kelly Monaco on amerikkalainen tanssijatar-näyttelijä, joka tuli alunperin tunnetuksi vuonna 1997 poseerattuaan rohkeissa kuvissa Playboy-miestenlehden kuukauden Playmatena. Sittemmin hän on tehnyt laajempaakin julkista uraa, ja hänet tunnetaan nykyisin parhaiten Tanssii tähtien kanssa -ohjelman Yhdysvaltojen version tanssijana. Hän voitti parinsa kanssa ohjelman ensimmäisen tuotantokauden. Näyttelijänä Kelly Monaco on tähdittänyt General Hospital -sarjaa.