Lady Gagan rohkeat nakukuvat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on kahinoinut julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa sekä riidellyt leluyhtiön kanssa näköisnukestaan.

Kuva: Twitter

Nyt Lady Gaga on yllättänyt faninsa julkaisemalla Twitter-blogissaan kaksi nakukuvaa, joista toisessa hän istuu sohvalla rohkeassa asennossa vain pienet stringit jalassaan. Toisessa hän poseeraa pienen koiran kanssa sängyllä siten, että rinta on hädin tuskin piilossa.

Kuva: Twitter

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.