Leilani Dowding seksikkäin koiranulkoiluttaja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Leilani Dowding on tullut kotimaassaan tutuksi muiden muassa missinä, kolmossivun tyttönä ja televisiotähtenä. Aikoinaan hän oli kuitenkin mukana myös Miss Universum -kilpailuissa.

Nykyisin Los Angelesissa asustava kaunotar on tällä kertaa päätynyt kuviin aivan Hollywoodin ytimessä sijaitsevan Runyon Canyonin lenkkireitillä. Seuranaan hänellä oli kolme koiraa, jotka tuskin edes ymmärsivät miksi suurin osa miehistä kuolasi ulkoiluttaja perään.

31-vuotias kaunotar Leilani Dowding voitti vuonna 1998 Miss Great Britain -kilpailun ja edusti maataan Miss Universum -kilpailussa. Seuraavana vuonna hän poseerasi The Sun -lehden kolmossivun tyttönä. Menestyksensä ansiosta hän lopetti opiskelun ja ryhtyi kokopäiväiseksi malliksi. Sittemmin hän poseerasi topless-kuvissa yhdessä Melanie-pikkusiskonsa kanssa. Vuonna 2003 Leilani rankattiin FHM-lehdessä maailman 89. seksikkäimmäksi naiseksi. Viime vuosina hän on työskennellyt useissa englantilaisissa televisio-ohjelmissa.