Maistuisiko sinulle tällainen julkkis-pannukakku? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismaailman tähdet innostavat faneja erilaisiin tempauksiin, joissa ihailijat luovat mitä mielikuvituksellisempia kunnianosoituksia idoleilleen. Eräs neitokainen ikuisti taannoin joukon teinien suosikkitähtiä syötävään muotoon.

Katherine Kaines -niminen amerikkalainen taiteilija nimittäin rakensi artistien näköisteoksia pannukakuista. Nainen loi herkullisen versionsa esimerkiksi teinityttöjen sydäntensärkijästä, Justin Bieberistä. Omat pannukakkunsa saivat myös Twilight-tähdet Robert Pattinson ja Taylor Lautner.

Drive-elokuvan tähti Ryan Gosling löytyy taiteilijan töistä suussasulavana versiona. Taideteokset muistuttavat hämmästyttävän paljon esikuviaan. Mitähän julkimot itse sanoisivat nähdessään luomistyön tulokset?