Näinkin tökerösti mies voi reagoida rukkasten saamisen jälkeen

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Sinkkuelämää viettävä ihminen saattaa tavata moniakin kumppaniehdokkaita treffeillä käydessään. Kaikki deitit eivät kuitenkaan välttämättä saa sukkia pyörimään jaloissa, joten torjumisen jalo taitokin on hyvä oppia.

Aina suloinen komistus ei kuitenkaan reagoi parhaimmalla tavalla, vaikka neitokainen esittäisi asian ystävällisesti. Nyt Cosmopolitan-lehti on koonnut yhteen miesten tökeröimmät vastaukset naisen torjuntaan. Eräs tapa osoittaa olevansa niin sanotusti ”huono häviäjä” on verrata deittikumppania tämän hyvännäköiseen ystävään. Mies voi esimerkiksi kommentoida, että neidon paras kaveri onkin paremman näköinen kuin tutustumisen kohde.

Nokkela veto urokselta on myös kyseenalaistaa torjuntatilanteessa naisen seksuaalinen suuntautuminen. Kaksilahkeinen voi kysyä mielitietyltään, että onko hän kenties lesbo. Samaan tapaan voivat syyllistyä myös kaunottaret, jos heillä sattuu olemaan tavallista heikompi itsetunto.

Joskus mieleen ei tule yhtään hyvää vastaheittoa, jolloin mies saattaa turvautua ensiksi mieleentulleeseen lauseeseen. Silloin hänen suustaan saattaa tulla ulos esimerkiksi ”Nimesi on tyhmä”. Komistus saattaa myös vakuuttaa deitilleen, ettei tämä ole muutenkaan hänen tyyppiään.

Torjunnan keskellä mies saattaakin ryhtyä äärimmäisen rehelliseksi ja paljastaa salaiset tarkoitusperänsä naiselle. Mikäli uroksen mielessä on koko ajan pyörinyt neitokaisen peppu, voi hän kertoa halunneensa tapaamiselta vain seksiä. Jos mies on pyytänyt naista deiteille kaverien painostuksen vuoksi, hän saattaa paljastaa tämänkin eron hetkellä.

Aikuinenkin mies voi haavoittuneena taantua hetkellisesti lapsen tasolle. Mies voi esimerkiksi haluta laittaa neitokaisen ”mustalle listalle”, kun saakin tältä pakit. Kaksilahkeinen voi ottaa suojakseen myös pelimiehen elkeet ja väittää koko ajan vain leikkineensä naisen kanssa.

Joidenkin urosten mukaan vain naiset järjestävät kohtauksia julkisilla paikoilla. Pettynyt mieskin voi ei-sanan kuullessaan hermostua ja nolata deittinsä esimerkiksi keskellä ravintolaa. Artikkelin mukaan mies voisi vaikkapa hypätä baarin tuolille seisomaan ja huutaa dramaattisesti naiselle hyvästinsä.