Yleisö pettyi Pipefesteillä – JVG:n keikka lopetettiin kesken hittibiisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-duo JVG, eli Jare & VilleGalle, on nauttinut jo puolentoista vuoden ajan valtavaa suosiota. Samalla yhtyeen keikat ovat olleet menestyksiä niin klubeilla kuin festareillakin. Tämän kesän yksi suurimmista kesähiteistä onkin ollut yhtyeen kappale Kran Turismo.

Eilen illalla JVG oli esiintymässä Himoksella järjestetyssä Pipefest-tapahtumassa. Tuhannet fanit joutuivat kuitenkin pettymään raskaasti odotetun keikan yllätyskäänteestä, kun esiintyminen lopetettiin järjestäjien toimesta kesken Kran Turismo -kesähitin.

Hittikappale ehti hädin tuskin käynnistyä, mutta yleisölle se riitti saamaan aikaan riehaantuneen tunnelman. Ilo vaihtui kuitenkin nopeasti pettymykseksi, kun kappale lopetettiin jo muutaman sekunnin kuluttua. Ikävän käänteen syynä olivat aikatauluongelmat, joiden takia järjestäjät keskeyttivät yhtyeen esiintymisen. Stara tavoitti VilleGallen hetki sitten puhelimitse.

– No siis mä en oikein tiedä. Meillä oli v**un hyvä meininki koko keikan. Sit se meni vähän pitkäksi. Joku rupes huitomaan, että pitää lopettaa ja mä olin että meillä on vielä yksi biisi jäljellä. Sit Kran Turismo alkoi ja ne antoivat sen soida joku viisi sekuntia. Me nähtiin kuinka jengi meni ihan pähkinöiksi ja sit biisi loppui, VilleGalle kertoi Staralle.

Staran saamien tietojen mukaan yleisö oli erittäin pettynyt tilanteeseen, jossa illan odotetuimpiin hitteihin lukeutuva kappale keskeytettiin tylysti. Tapahtuman järjestäjät joutuvat kuitenkin noudattamaan viranomaisten lupamääräyksiä tapahtuman pituuden osalta, joten aikatauluista tulee pitää kiinni. Kran Turismo -kappaleessa mukana oleva Raappana pelasti osaltaan tilannetta myöhemmin illalla esittämällä hitistä oman versionsa.