Playboy-kaunotar Anna rintavana bikinibileissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaistaustainen Anna Sophia Berglund tuli taannoin laajemmin tunnetuksi seurustellessaan muutaman kuukauden ajan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa. Playboy-urastaan huolimatta Anna ei ole vielä onnistunut tekemään kovinkaan näyttävää julkista uraa.

Nyt Anna Sophia Berglund on kuvattu Las Vegasissa, jossa hän emännöi legendaarisen Crazy Horse -ravintolan bikinibileitä. Mallikaunotar keikisteli bileiden teeman mukaisesti itekin varsin vähäpukeisena.

26-vuotias Anna Sophia Berglund on amerikkalainen mallikaunotar, jonka molemmat vanhemmat ovat Ruotsista. Hän poseerasi Playboy-lehden keskiaukeamalla kuukauden Playmatena tammikuussa 2011. Sittemmin hän päätyi suhteeseen lehden omistajan Hugh Hefnerin kanssa. Suhde kuitenkin päättyi muutamassa kuukaudessa. Nakumallin töiden lisäksi Anna on kokeillut siipiään myös näyttelijänä.