City-lehti kuihtui pois – Metropoli-lehti kovassa kasvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Sanomien tänään julkaiseman uutisen mukaan City-lehti on lopettanut lehtitoimintansa heikon kannattavuuden takia. Jatkossa City jatkaa ainoastaan verkossa. City-lehden monivuotinen kilpailija kaupunkilehti Metropoli nousi samalla Suomen suurimmaksi kaupunkilehdeksi.

Metropoli-lehden taustalla on riippumaton yksityinen suomalainen yritys Suomen Metrotuotanto Oy. Vuodesta 2002 lähtien julkaistun valtakunnallisen kaupunkilehti Metropolin painos on 142 000 kappaletta ja lehti ilmestyy kuukausittain 13 kaupungissa. Metropolia jaetaan ilmaiseksi jakelupisteissä. Viime vuoden syksystä lähtien Metropolia on jaettu myös postijakeluna 92.000 kotitalouteen 10 kaupungin keskustassa.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Metropolin kotijakoon, sillä se on yksi monista menestyksemme osatekijöistä. Parin viime vuoden aikana tehdyt strategiset linjauksemme ovat alkaneet kantaa hedelmää odotustemme mukaisesti, Suomen Metrotuotanto Oy:n toimitusjohtaja Marko Haapahuhta kertoo.

– Liikevaihtomme on noussut viime vuodesta 50 prosenttia ja aiomme laajentaa kotijakoa sekä muita palveluitamme syksyn aikana. Rekrytoimme syksyllä lisää henkilöstöä tukemaan voimakasta kasvuamme, sillä julkaisemme syksyn aikana uusia suuren mittaluokan palveluita Metropolin netissä. Kannattaa siis pitää silmällä sivustoamme, Haapahuhta lupaa.