Kristen Stewart pakkasi laukkunsa ja muutti pois

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti taannoin faninsa aloittamalla suhteen vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa. Äskettäin suhde päättyi katkeraan eroon Kristenin petettyä Robertia.

Kristen Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia ja esitti julkisen anteeksipyynnön. 22-vuotiaalla neitokaisella oli ollut salasuhde Lumikki ja metsästäjä -elokuvan naimisissa olevaan ohjaajaan, 43-vuotiaaseen Rupert Sandersiin. Robert Pattinson muutti pois pariskunnan yhteisestä asunnosta jo seuraavana päivänä.

Nyt Los Felizizzä sijaitseva asunto on jäänyt tyhjilleen, sillä TMZ-julkaisun mukaan myös Kristen Stewart on muuttanut pois asunnosta. Samalla selvisi, että Pattinson on katkaissut kaikki yhteydet Stewartiin, eikä ole keskustellut hänen kanssaan pettämisen paljastumisen jälkeen. Fanien toiveet julkkisparin palaamisesta yhteen ovat siis muuttuneet entistäkin epätoivoisemmiksi.