Maailman kallein yksiö – tämän saat 21,8 miljoonalla dollarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muualla Euroopassa asuntojen ja kiinteistöjen hintojen odotetaan pysyttelevän korkealla historiallisen matalan korkotason ansiosta. Maailmalta löytyy kuitenkin joitain yksittäisiä asuntoja, joiden hinnat ovat todella pilvissä. Eräs niistä löytyy Japanista.

Japanissa asuminen on tunnetusti äärimmäisen kallista, sillä tonttimaa on tähtitieteellisissä hinnoissa. Taannoin nousevan auringon maassa oli kaupan hulppea yksiö, jonka ostaminen tekee keskimääräistä suuremman loven pankkitilille. Tokiossa sijaitseva 21,8 miljoonan dollarin hintainen asunto pitää sisällään vain yhden makuuhuoneen, mutta asunnon muut tilat ovat todella näyttävät.

Minami-Azabun alueella sijaitseva asunto pitää sisällään noin 500 neliötä avointa tilaa ja sen rakentamiseen on käytetty vain parhaita ja kalleimpia raaka-aineita. Esimerkiksi lattia- ja seinämateriaalit on laivattu Italiasta. Varastotilakaan ei heti lopu, sillä asuntoon kuuluu hulppea yksityinen viinikellari.