Näin pahasti mokailtiin heinäkuussa – mukana myös suomalaistähti

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Youtube-palvelun katsotuimpien videon joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat videokoosteet ihmisten kömmähdyksistä. Verkossa useat komediasivustot julkaisevat aika ajoin videokoosteita, joissa nähdään ihmisten tekemiä mokia esimerkiksi tietyn kuukauden aikana.

Kuva: YouTube

Nyt TNL-sivusto on koonnut yhteen perinteiseen tapaansa kuukauden aikana tehtyjä mokia. Heinäkuun videolla nähdään muun muassa epäonnisia rullalautailijoita ja huimapäisiä pyöräilijöitä, joiden temput menevät hyvästä yrityksestä huolimatta rajusti pieleen. Loukkaantumiset voivatkin sattua myös videon katsojiin ajatustasolla, eli se ei välttämättä sovi kaikkein herkimmille katsojille.

Mokavideolle on päätynyt myös suomalaisverta, sillä Joensuusta kotoisin olevan Toomas Heikkisen raju törmäys X Games -kisojen ralliosuudella nähdään videolla. Heikkinen yritti kisoissa ajaa ralliautollaan hyppyrin edessä olevalle rampille. Vauhti ei kuitenkaan riittänyt, ja 21-vuotiaan miehen Ford Fiesta törmäsi suoraan ramppiin. Tulipaloon ja Heikkisen nilkan murtumiseen päättynyt onnettomuus nähdään videolla ajassa 00:51.