Puukotus suosikkikoomikon keikalla – konsertti lopetettiin kesken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen koomikko Jack Black tunnetaan monien huumoripitoisten elokuvarooliensa lisäksi muusikkona. Miehen Tenacious D -yhtye oli pääosassa elokuvassa Tenacious D: Maailman paras rokkibändi. Bändi keikkailee myös oikeassa elämässä.

Nyt yhtyeen keikka on jouduttu keskeyttämään Las Vegasissa yleisössä tapahtuneen puukotuksen vuoksi. Black esiintyi yhdessä bänditoverinsa Kyle Gassin kanssa, kun yleisön joukosta löytyi verta valuva mies. Fania oli puukotettu polveen, minkä vuoksi yhtye lopetti soittamisen.

– Tämä ei ole vitsi. Vaarallisen tilanteen vuoksi lopetamme keikan. Voimme soittaa enää yhden biisin, mutta vedämme sen täysillä, kertoi Jack Black yleisölle Daily Mail -sivuston mukaan.

Turvamiehet vetivät joitain henkilöitä yleisöstä syrjään tutkittaviksi. Poliisin tullessa paikalle eräs mies otettiin kiinni väkivaltatapauksen takia, eikä virkavalta tiettävästi etsi muita epäiltyjä. Puukotuksen uhri sai välittömästi ensiapua ja hänen uskotaan toipuvan vammoistaan hyvin.

Tenacious D -yhtye tunnetaan huumoripainotteisesta, mutta ammattimaisesta musiikistaan. Yhtye on ollut aktiivisena vuodesta 1994. Bändi nousi suosioon lyhytikäisen televisiosarjansa myötä, minkä jälkeen julkaistiin sen ensimmäinen albumi Tenacious D. Maailmanlaajuiseen suosioon yhtye pääsi siitä tehdyn fiktiivisen elokuvan ansiosta.