90210-kaunotar karun pilan kohteeksi: Yritti siksi ottaa lopputilin hittisarjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Shannen Doherty tuli 1990-luvulla maailmanlaajuisesti tunnetuksi supertähdeksi Beverly Hills 90210 -televisiosarjan myötä. Tuolloin miljoonien poikien ja miesten päiväuni esitti sarjassa Brenda Walsh -nimistä roolihahmoa. Sarjan päätyttyä Doherty palasi muutaman vuoden jälkeen takaisin televisioon.

Viime vuosina harvoin otsikoissa nähty Doherty on nyt avautunut Siskoni on noita -suosikkisarjan näyttelijänpestistään. Näyttelijätär on nimittäin kertonut, kuinka hän oli lähteä sarjasta, koska hän luuli voittaneensa lotossa. Lottomiljonäärin sijaan Doherty olikin vain julman pilan uhri, Female First -sivusto uutisoi.

Näyttelijätär kertoo, kuinka sarjan kuvausryhmä osti välillä yhdessä lottokuponkeja pääpotin noustessa suureksi. Eräänä päivänä Doherty olikin nähnyt oman kuponginsa numerot lehdessä, joten hän oli ymmärrettävästi luullut voittaneensa lotossa. Näyttelijätär olikin heti pakannut kamppeensa ja lähtenyt Siskoni on noita -sarjan kuvauksista. Kuvausryhmä oli kuitenkin juossut naisen perään ja selittänyt tilanteen todellisen laidan.

– He joutuivat kertomaan minulle etten voittanut lotossa, ja että olin yhä rahaton ja joutuisin yhä työskentelemään. Itkin todella hysteerisesti, kyyneleet valuivat kasvojani pitkin, Doherty kertaa traumaattista pilaa.

40-vuotias Shannen Doherty nousi kertaheitolla supertähdeksi Beverly Hills 90210 -televisiosarjan myötä. Sittemmin hän on tehnyt uraa näyttelemisen lisäksi myös elokuvaohjaajana. Vuonna 1998 hän sai uuden pestin televisiossa Siskoni on noita -sarjan tähtenä. Viime aikoina hänet on nähty myös suosikkisarjansa 90210 -nimisessä spin off -versiossa. Maaliskuussa 2010 Shannen Doherty osallistui Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun, mutta putosi kisasta koko kisan ensimmäisenä.