Miley Cyrus esitteli täydellisen vatsansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Äskettäin neitokainen kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa.

Ahkerasti pilates-tunneilla käyvä 19-vuotias teinitähti on nykyisin poikkeuksellisen hyvässä ruumiillisessa kunnossa, ja viihdelehdet ovatkin nimenneet hänen vartalonsa tämän hetken parhaaksi Hollywoodissa. Nyt Miley on esitellyt vartaloaan faneilleen julkaisemalla itsestään kuvan Twitter-blogissaan. Mukana kuvissa poseeraa myös lemmikkikoira.

Kuva: Twitter

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.

Kuva: Twitter