Mollie King ei ole koskaan ollut juovuksissa: ”Miltä krapula tuntuu”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailmaan tulee vuosittain lukuisia uusia lupaavia julkkiskaunottaria, joista vain murto-osa jää pysyvästi viihdelehtien otsikoihin. Yksi lähivuosien kuumimmista nousijoista on brittiläinen malli ja laulajatähti Mollie King.

Nyt neitokainen on antanut haastattelun Women’s Health -lehdelle, missä kertoo suhtautumisestaan alkoholijuomiin. King väittää, ettei ole 25-vuoden iässä kokenut vielä yhtään humalatilaa. Kaunotar pysyy hyvässä kunnossa absolutistina, vaikka katuukin aina välillä kokemattomuuttaan.

– En juo, enkä ole koskaan ollut kännissä. Jossain vaiheessa minun täytyy pystyä sanomaan, että tiedän miltä krapula tuntuu. Vielä en ole kokenut yhtään sellaista elämässäni, kertoo Mollie King haastattelussa.

Vaaleahiuksinen viettelijätär kertoo myös haastattelussa olevansa äärimmäisen epävarma oman vartalonsa suhteen. Hänelle omien vatsalihasten esittely lavalla olisi mahdoton ajatus, koska neito vihaa omaa vatsaansa. Laulajatar pitää huolta ulkonäöstään liikunnalla, vaikka sortuukin välillä roskaruoan pariin.

25-vuotias englantilainen Mollie King tunnetaan mallina ja The Saturdays -tyttöyhtyeen laulajana. Bändillä on Britanniassa jo useita hittibiisejä. Mollie oli vuosina 2005 ja 2007 mukana X Factor -karsinnoissa, mutta ei päässyt koelauluja pidemmälle. Malliurallaan kaunotar on poseerannut esimerkiksi Gilletten mainoskampanjoissa ja näyttelijänä vilahtanut Myth ja Hollyoaks -televisiosarjoissa.