Angela Simmons bongattiin pirteissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-yhtye Run DMC hajosi taannoin jäsenensä traagisen kuoleman takia. Sittemmin bändin kahdesta muusta jäsenestä ei ole kovin paljon kuultu. Viime aikoina kuitenkin Joseph Simmonsin jälkikasvu on tehnyt omaa näyttävää uraansa julkisuudessa.

Viime viikolla Simmonsin tytär Angela kiinnittänyt silminnäkijöiden huomion poikkeuksellisen säihkyvillä bikineillään. Nyt neitokainen on ikuistettu jälleen samoissa puuhissa, eli nauttimassa olostaan rannalla pirteisiin raidallisiin bikineihin pukeutuneena.

24-vuotias Angela Simmons perusti taannoin Vanessa-siskonsa kanssa oman menestyksekkään yrityksen nimeltä Pastry Footwear. Joseph Simmons, artistinimeltään Rev Run, on yhtyeensä lopettamisen jälkeen tehnyt musiikkiuran lisäksi myös realityohjelmaa, kun MTV-kanavan Run’s House -sarjassa seurattiin hänen perheensä elämää. Tytärten varttuessa he saivat oman Daddy’s Girls -ohjelmansa.