Christina Milian ei peppuaan piilotellut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessakin takavuosina menestystä niittänyt amerikkalainen poptähti-näyttelijä Christina Milian on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Räppäri The Dreamin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti vuonna 2010 esikoisensa Violetin.

Nyt muodokas neitokainen on nähty Jamaikalla lomailemassa. Tummaihoinen kaunotar julkaisi itsestään viekottelevan kuvan Twitter-mikroblogissaan, missä hän poseeraa jahtinsa kannella punaisessa uima-asussa. Takaapäin napattu otos korostaa erityisesti Christina Milianin kurvikasta takamusta.

Taannoin Christina Milianin kerrottiin harkitsevan oikeudellisia toimia erästä ravintolaa vastaan, koska poptähden salaattiannoksesta löytyi syöty purukumi. Kaunotar oli syönyt salaattiannoksestaan jo suurimman osan ennen purukumin löytymistä. Milianin kerrottiin ihmetelleen oudon ja “jauhaisan” aineksen tuntoa suussaan ja sylkeneen suupalansa pois. Ymmärrettyään oudon aineksen olleen jättimäinen ja “käytetty” purukumi, tähden kerrottiin ryntäneen vessaan oksentamaan.