60-vuotias David Hasselhoff rantaleijonana – ja nuori tyttöystävä bikineissä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

David Hasselhoffin ura on Amerikan Talent-ohjelman tuomaroinnin jälkeen jatkunut sarjalla huumoripitoisia mainoksia. Miehen 1990-luvulla tähdittämästä Baywatch-sarjasta kaavaillaan parhaillaan tehtäväksi elokuvaa, johon tuottajat haluavat tutun rintakarvauroksen ohella myös muhkeista silikoneistaan tunnetun Pamela Andersonin.

Kuva: Splash

Nyt 60-vuotias viihdekonkari on rentoutunut lomamatkalla tyttöystävänsä Hayley Robertsin kanssa. Meksikossa lomaillut rintakarvauros halusi jakaa lomatunnelmiaan faneilleen, joten julkaisikin otoksia Twitter-mikroblogissaan. Kuvat paljastavat, että vanha rantaleijona on edelleen kohtuullisessa juoksukunnossa kuuluisaa Baywatch-rantajuoksua ajatellen. Hasselhoff intoutui matkansa romanttisissa tunnelmissa myös pusuttelemaan itseään puolet nuorempaa mielitiettyään.

Kuva: Splash

David Hasselhoff tunnetaan Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjojen ikonisena näyttelijänä. Mies julkaisi kesällä 1989 Looking for Freedom -albumin juuri ennen Berliinin muurin murtumista. Kyseinen levy muodostui Saksassa ajan tunnussäveleksi ja myi kolminkertaista platinaa. Miehen musiikillisestä tuotannosta on riipaistu kasaan monia legendaarisia musiikkivideoita, joihin lukeutuvat Hooked on a Feeling, Secret Agent Man ja Don’t Hassel the Hoff.