Eronnut Twilight-pari huoltajuuskiistassa: Riita lemmikkikoirasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät toden teolla, kun elokuvien päänäyttelijöiden Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhteen kerrottiin olevan hajoamispisteessä. Rakastavaiset muuttivat äskettäin molemmat omille tahoilleen pariskunnan yhteisestä kodista.

Nyt vampyyrirakastavaisten ero näyttää yhä todennäköisemmältä, sillä he kiistelevät jo lemmikkinsä huoltajuudesta. Pari pelasti aikoinaan eläinten hoitokodista Bear-nimisen koiran, ja molempien tähtien kerrotaan kiintyneen sekarotuiseen hauvaan. Pattinson aloitti sodan vaatimalla koiraa ensin itselleen.

– Sen jälkeen, kun Robert muutti tavarat pois heidän Los Angelesin kodistaan, hän sanoi Kristenille haluavansa Bearin. Kristen oli murtunut. He adoptoivat koiran yhdessä ja hän ajatteli sen olevan heidän yhteinen vauvansa, kertoo lähde Radar Online -lehdelle.

Robert Pattinsonin kerrotaan olleen niin loukkaantunut tyttöystävänsä pettämiskohusta, että hän halusi koiran itselleen. Näyttelijäkomistus uskoo eläimen seuran auttavan pääsemään sydänsurusta yli. Kristen ei kuitenkaan lähteiden mukaan aio luovuttaa koiraa helpolla, sillä hän on pitänyt eläimestä huolta pentuiästä asti.

Kristen Stewartin kerrotaankin haluavan koiralle yhteishuoltajuuden. Loukkaantuneen Pattinsonin eristäytyvä ja häiriintynyt käytös on herättänyt huolta jo miehen lähipiirissäkin, joten taistelusta uskotaan tulevan sotkuinen. Pariskunnan tiedetään suunnitelleen toisen koiran hankkimista juuri ennen kuin Kristenin salasuhde ohjaaja Rupert Sandersiin tuli ilmi julkisuudessa.