BB-kaunotar rintavana lomakuvassaan – otos päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuvankaunis irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa lukeutuu niihin julkkistähtiin, jotka eivät ole vielä saaneet juurikaan jalansijaa kotimaansa ulkopuolella. Salpa tekee kuitenkin parhaillaan kovasti tuloaan ja on nyt nopeuttanut läpimurtoaan julkaisemalla Twitter-blogissaan rohkeita poseerauksia.

Tällä kertaa neitokainen esitteli upeaa vartaloaan uudessa Twitter-kuvassa, jossa tähti keimailee valkoisissa bikineissä. Meksikossa, Cabossa lomaillut kaunotar ei näyttänyt ujostelevan muotojaan, vaan suorastaan flirttaili kameralle. Otos korostaa erityisesti kurvikkaan neidon povea.

Kuva: Twitter

26-vuotias kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar on ollut mukana useissa realityohjelmissa, eli on niin sanottu julkkistyrkky. Television lisäksi Georgia Salpa on poseerannut useiden miestenlehtien sivuilla.